Υπηρεσίες

Dog Academy House

Οι Υπηρεσίες Μας

Dog Academy House

Trainer with a Jack Russell Terrier

Υγεία, Υγιεινή & Ασφάλεια

Ο κάθε σκύλος θα πρέπει να είναι εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος, με ενημερωμένο το βιβλιάριό του. Αν ο σκύλος σας παίρνει συγκεκριμένη αγωγή, δεσμευόμαστε για την τήρησή της. Οι χώροι του ξενοδοχείου καθαρίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, ενώ αμέσως μετά την αποχώρηση του κάθε φιλοξενούμενου μας, αποστειρώνονται ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση για τον επόμενο σκύλο.  Σε περίπτωση που αντιληφθούμε κάτι ανησυχητικό για την υγεία του σκύλου, ενημερώνουμε άμεσα και εσάς και τον κτηνίατρο που παρακολουθεί τον σκύλο σας. Οι εγκαταστάσεις μας τηρούν όλους τους κανονισμούς ασφάλειας, με υψηλή περίφραξη και πόρτες που διαχωρίζουν τον κάθε τομέα των εγκαταστάσεών μας.

Διατροφή, Καθημερινή άσκηση και παιχνίδι

Η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία και την υγεία του σκύλου, γι’ αυτό ακολουθούμε το ήδη υπάρχον πρόγραμμα σίτισης του. Η ξηρά τροφή που έχουμε επιλέξει, την έχει συστήσει κτηνίατρος, αν όμως ο σκύλος έχει ειδική διατροφή για κάποιο λόγο ή έχει ευαίσθητο στομάχι στις αλλαγές, συστήνουμε να φέρετε τη δική σας τροφή. Κατανοώντας απόλυτα την ανάγκη του σκύλου σας για καθημερινή άσκηση και εκτόνωση, έχουμε διαμορφώσει 2 γήπεδα, για αυτόν ακριβώς το σκοπό. Δύο φορές την ημέρα, πρωί και απόγευμα, πάντα με επίβλεψη, κάθε σκύλος έχει τη δυνατότητα να εκτονωθεί τρέχοντας και παίζοντας στους καταπράσινους αυτούς χώρους.

dog
Male cynologist, police dog training outdoor

Προσωπικό

Το προσωπικό είναι έμπειρο και έχει γνώσεις χειρισμού θετικής προσέγγισης, δίνοντας έμφαση στην αγάπη, τον σεβασμό, την συνέπεια και την σωστή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα.  Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να μας καλέσετε