Ξενοδοχείο Σκύλων Ιωάννινα

Dog Academy House

asian-young-man-with-his-shih-tze-dog-9B4NZHE.jpg
groomer-in-a-pet-salon-washing-a-white-dog-PD72ZSY.jpg
crop-hands-petting-dog-SRW7FMP.jpg

Dog Academy House

Το ξενοδοχείο σκύλων DogAcademy House παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον σκύλο σας. Το έμπειρο προσωπικό καλύπτει κάθε του ανάγκη, σίτιση, καθαριότητα χώρου, άσκηση, παιχνίδι. Παρέχουμε στο σκύλο σας ένα φιλόξενο, ασφαλή χώρο, όπου θα βρει φροντίδα και παρέα.

Η σωστά δομημένη απασχόληση του σκύλου κατά την διάρκεια της ημέρας στις εγκαταστάσεις μας το κάνει “αγγελούδι” όταν επιστρέφει μαζί σας το βράδυ στο σπίτι, εξαλείφοντας ταυτόχρονα μεγάλες αιτίες (π.χ. μοναξιά, ανεπαρκή άσκηση) προβλημάτων συμπεριφοράς (υπερβολικό γάβγισμα, καταστροφή αντικειμένων, τουαλέτα, φοβίες κλπ). Το ξενοδοχείο μας έχει γρήγορη και άμεση πρόσβαση, καθώς βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την έξοδο Κουτσελιού της Εγνατίας Οδού.

Θετική Εκπαίδευση Σκύλων

Η θετική Εκπαίδευση Σκύλων δεν είναι απλά να μάθει ο ΣΚΥΛΟΣ να κάθεται, να μένει μόνος του, να ξαπλώνει κ.λ.π.

Η βασική φιλοσοφία για τη θετική Εκπαίδευση Σκύλων είναι να μπορούν οι Εκπαιδευτές σκύλων να βρούν τι επιθυμεί και τι αρέσει στον κάθε ΣΚΥΛΟ και ανάλογα να πράξει. Τις καλές συμπεριφορές να τις ενισχύσει και να τις κάνει πιο δυνατές και τις κακές και ανεπιθύμητες να τις εξαλείψει και να τις απομακρύνει. 

 Η εκπαίδευση γίνεται μια ευχάριστη διαδικασία τόσο για τον σκύλο όσο και για τον ιδιοκτήτη.

Ο ιδιοκτήτης/κηδεμόνας του σκύλου συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία της εκπαίδευσης, παίρνοντας όλη την απαραίτητη γνώση για το πώς να διαβάζει και να χειρίζεται το σκύλο του.

young-teen-girl-embracing-pet-dog-on-her-bed-PGQHKBW.jpg
small-kid-with-dog-YC6WDXN.jpg
elegant-and-stylish-girl-in-a-spring-park-WAJS5DZ.jpg
image-section-33-min.jpg

Καλέστε μας τώρα για να κλείσετε θέση!

Το ξενοδοχείο σκύλων DogAcademy House παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον σκύλο σας.